Juridisch en beleid · Laatst bijgewerkt: 2026-11-11
Verwijder je account
Zo vraag je om verwijdering van je Little Errand-account en gegevens.
Verwijderen in het spel
Stap 1: open Instellingen > Account.
Stap 2: kies Account verwijderen en typ DELETE (het woord DELETE blijft Engels, want dat vraagt het spel). Je account wordt 7 dagen na je verzoek verwijderd. Ben je ingelogd met Google of Apple? Log dan binnen 7 dagen opnieuw in om te annuleren. Gastaccounts zonder activiteit gedurende 7 dagen worden automatisch verwijderd.
Guest accounts with no activity for 7 days are deleted automatically.
Wat wordt verwijderd
Je account, renner, voortgang, sterren en scores, wallet, ranglijstvermeldingen en je Google- of Apple-koppeling.
Wat mogelijk bewaard blijft
Back-ups van de database kunnen je gegevens nog tot 30 dagen bevatten. Daarna worden ze automatisch verwijderd.
Kun je het spel niet openen?
Mail naar [email protected] met als onderwerp 'Verzoek tot accountverwijdering'. Vermeld je Speler-ID en voeg zo mogelijk een screenshot toe van het onderdeel Account in Instellingen, zodat we je account kunnen herkennen.
Verzoeken per e-mail beantwoorden we binnen 30 dagen.
Deze vertaling is er voor het gemak. Als er verschil is met de Engelse tekst, geldt de Engelse versie.
Vragen over deze pagina? Mail ons op [email protected]